use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Seznam ingrediencí

Recept na těsto

  • 230 g hladké mouky
  • 140 g rostlinného tuku Hera máslová příchuť
  • 60 g cukru moučka + 1 vanilkový cukr
  • 2 žloutky + citronová kůra z 1/2 citrónu a citrónová šťáva z 1/4 citronu

Recept na krém:

  • 250 ml smetany 40%
  • 20 g cukru
  • 40 g  bílé čokolády

Postup přípravy

Vše zpracujte v hladké těsto a nechejte odpočinout v lednici 15 -30 minut. Pečte na 170°C do zhnědnutí. Stejně jako, když pečete cukroví na Vánoce. Po vyndání nechte vychladnout pár minut a můžete se pustit do zdobení krémem.

Smetanu zahřejte až do bodu varu s cukrem. Pak odstavte ze sporáku a přidejte čokoládu. Občas promíchat a po vychladnutí nechte v lednici přes noc. Ráno vyšlehejte do pěny. Následně nazdobte. Na krém položte ovoce, makronky, pusinky, zefyr, květinky a další cukrovinky. S ohledem na to, že živé květiny moc na sladkosti nepoužívám, takže sladké a čokoládové. Kreativitě se jednoduše meze nekladou.

Danu z blogu Marzicake navštivte zde.