Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Perníkový věnec

  • Čas pečení1 hodiny 0 minut
  • Čas přípravy
  • 1 porce
recipe image Perníkový věnec

Ingredience

  • 2 celá vejce
  • 2 PL kakaa
  • 150 g krupicového cukru
  • 100 g rostlinného tuku Hera máslová příchuť
  • 200 – 250 ml mléka pokojové teploty
  • 320 g hladké mouky smíchané s 1 práškem do perníku
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

  1. Všechny ingredience přidávejte a zapracovávejte v pořadí uvedeném v receptu. Mléko přidejte tak, aby se vám těsto lépe lilo do formy a nebylo moc husté. Formu zvolte dle svého uvážení. Já jsem zvolila formu na rovnou bábovku, kterou jsem vystříkala olejem. Při použití silikonových forem není potřeba vymazávat. Pečte na 180 °C něco přes půl hodiny. Upečení zkusíte vpichem špejle. Po vychladnutí polijte čokoládou a posypte jemně namletými ořechy. Ozdobte celými ořechy a fíky.