Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Jahodové košíčky

  • Čas pečení
  • Čas přípravy
  • 1 porce
recipe image Jahodové košíčky

Ingredience

  • 20 dkg rostlinného tuku Hera
  • 7 dkg moučkového cukru
  • 15 dkg hladké mouky
  • 1 vejce
  • 1/2 balení prášku do pečiva
  • 1 balení vanilkový pudink
  • 5 dl mléka
  • 8 dkg cukru
  • 3 dkg rostlinného tuku Hera
  • 1/2 balení Dr. Oetker Bourbon vanilkový lusk
  • Čerstvé jahody
  • máta
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

  1. Smíchejte moučkový cukr, mouku a prášek do pečiva, poté spojte s změklou Herou. Přidejte vejce a třete směs do hladka. Na moukou poprášeném povrchu vyválejte 3 – 4 mm tenké těsto a vyřízněte kruhy, aby se vešly do vašich forem. Těsto ve formách dejte ztuhnout do lednici. Poté pečtě v předehřáté troubě na 180 ° C dozlatova. Smíchejte vanilkový pudink s trochou mléka a cukrem. V hrnci na mírném ohni přiveďte zbylé mléko k varu, dokud nezhoustne. Po odstranění z tepla smíchejte s Herou a nechte vychladnout. Na upečené těsto nalijte krém a ozdobte jahodami a mátou.