Jahodové košíčky
Čas pečení1 hodiny 0 minut
1 porce

Ingredience
- 20 dkg rostlinného tuku Hera
- 7 dkg moučkového cukru
- 15 dkg hladké mouky
- 1 vejce
- 1/2 balení prášku do pečiva
- 1 balení vanilkový pudink
- 5 dl mléka
- 8 dkg cukru
- 3 dkg rostlinného tuku Hera
- 1/2 balení Dr. Oetker Bourbon vanilkový lusk
- Čerstvé jahody
- máta
Energy (kcal) | 0 kcal |
Energy (kJ) | 0 kJ |
Protein (g) | 0.0 g |
Carbohydrate incl. fibre (g) | 0.0 g |
Carbohydrate excl. fibre (g) | 0.0 g |
Sugar (g) | 0.0 g |
Fibre (g) | 0.0 g |
Fat (g) | 0.0 g |
Saturated fat (g) | 0.0 g |
Unsaturated fat (g) | 0.0 g |
Monounsaturated fat (g) | 0.0 g |
Polyunsaturated fat (g) | 0.0 g |
Trans fat (g) | 0.0 g |
Cholesterol (mg) | 0 mg |
Sodium (mg) | 0 mg |
Salt (g) | 0.00 g |
Vitamin A (IU) | 0 IU |
Vitamin C (mg) | 0.0 mg |
Calcium (mg) | 0 mg |
Iron (mg) | 0.00 mg |
Potassium (mg) | 0 mg |
- Smíchejte moučkový cukr, mouku a prášek do pečiva, poté spojte s změklou Herou. Přidejte vejce a třete směs do hladka. Na moukou poprášeném povrchu vyválejte 3 – 4 mm tenké těsto a vyřízněte kruhy, aby se vešly do vašich forem. Těsto ve formách dejte ztuhnout do lednici. Poté pečtě v předehřáté troubě na 180 ° C dozlatova. Smíchejte vanilkový pudink s trochou mléka a cukrem. V hrnci na mírném ohni přiveďte zbylé mléko k varu, dokud nezhoustne. Po odstranění z tepla smíchejte s Herou a nechte vychladnout. Na upečené těsto nalijte krém a ozdobte jahodami a mátou.