Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Fofrbábovka

  • Čas pečení1 hodiny 0 minut
  • Čas přípravy
  • 1 porce
recipe image Fofrbábovka

Ingredience

  • Na těsto:
  • 1 hrnek polohrubé mouky
  • ½ hrnku krystalového cukru
  • 1 prášek do pečiva
  • ½ hrnku mléka
  • ¼ hrnku rozpuštěného rostlinného tuku
  • Hera máslová příchuť
  • 1 vejce
  • kakao dle chuti
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

  1. Všechny ingredience zamícháme dohromady buď ručně, nebo robotem, dokud se vše nespojí v hladké těsto. Připravené těsto vlijeme do Herou vymazané a moukou vysypané bábovkové formy. Takto připravenou bábovku vložíme do předem vyhřáté horkovzdušné trouby. Pečeme 35–45 minut na 170 °C. Bábovka je hotová v okamžiku, kdy se těsto přestane lepit na špejli.