Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Číslo nebo písmeno?

  • Čas pečení1 hodiny 0 minut
  • Čas přípravy
  • 1 porce
recipe image Číslo nebo písmeno?

Ingredience

  • 230 g hladké mouky
  • 140 g rostlinného tuku Hera máslová příchuť
  • 60 g cukru moučka + 1 vanilkový cukr
  • 2 žloutky + citronová kůra z 1/2 citrónu a citrónová šťáva z 1/4 citronu
  • 250 ml smetany 40%
  • 20 g cukru
  • 40 g  bílé čokolády
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

  1. Vše zpracujte v hladké těsto a nechejte odpočinout v lednici 15 -30 minut. Pečte na 170°C do zhnědnutí. Stejně jako, když pečete cukroví na Vánoce. Po vyndání nechte vychladnout pár minut a můžete se pustit do zdobení krémem.
  2. Smetanu zahřejte až do bodu varu s cukrem. Pak odstavte ze sporáku a přidejte čokoládu. Občas promíchat a po vychladnutí nechte v lednici přes noc. Ráno vyšlehejte do pěny. Následně nazdobte. Na krém položte ovoce, makronky, pusinky, zefyr, květinky a další cukrovinky. S ohledem na to, že živé květiny moc na sladkosti nepoužívám, takže sladké a čokoládové. Kreativitě se jednoduše meze nekladou.