Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Šneky s bylinkovou / masovou náplní

Ať už jste masožravec nebo vegetarián, na tomto receptu si jistě pochutnáte. Jednoduché šneky s bylinkovou nebo masovou náplní jsou skvělé jako svačina nebo pohoštění pro návštěvy.
  • 1 hodiny 15 minut
  • Čas přípravy45 minut
  • 12 porce
recipe image Šneky s bylinkovou - masovou náplní

Ingredience

  • 40 dg hladké mouky
  • 25 g droždí
  • 1 vejce
  • 2 dcl mléka
  • 1 lžička krupicového cukru
  • 7 dkg Hery
  • sůl
  • smetana ke šlehání na potření
  • svazek čerstvých nasekaných bylinek
  • 20 dkg sýru mozzarella
  • 1 balení rajčatového protlaku
  • smetana na vaření
  • 30 dkg krůtího masa
  • 1 stroužek česneku
  • 1 cibule
  • 4 lžíce smetany na vaření
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

  1. Připravte si kynuté těsto, které nechte asi 40 minut kynout.
  2. Poté jej rozválejte na 5 cm silný plát.
  3. Smíchejte ingredience na bylinkovou náplň a poklaďte na něj.
  4. Plát smotejte do rolády, rozkrájejte na 3 cm silné plátky a rozložte na vymazaný plech.
  5. Povrch potřete smetanou na vaření a nechte dalších 15 minut kynout.
  6. Vložte do trouby a pečte, dokud nebudou šneky zlatavé.
  7. Cibuli a česnek zpěňte na oleji.
  8. Přidejte mleté nebo najemno nakrájené krůtí maso, směs koření na mletá masa a duste doměkka.
  9. Nakonec přidejte smetanu na vaření.
  10. Směs dávejte na těsto až po vychladnutí.