Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Banánové lívance

  • Čas pečení30 minut
  • Čas přípravy
  • 1 porce
recipe image Banánové lívance

Ingredience

  • Na těsto:
  • - 150 g mandlové mouky
  • - 1/3 balení kypřicího prášku
  • - 30 g Hery máslové
  • - 1 vejce
  • - 100 ml podmáslí
  • - 1 zralý banán
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

  1. Prosejte mouku a kypřicí prášek do velké mísy. Přidejte rozpuštěnou Heru máslovou, špetku soli, vejce, namačkaný banán a podmáslí. Vše smíchejte vařečkou nebo mixérem, dokud nebude těsto husté a bez hrudek. Rozehřejte pánev. Pomocí naběračky nalévejte na pánev těsto a opékejte z obou stran, dokud lívance lehce nezhnědnou.
  2. Takto připravte všechny lívanečky (těsto by mělo vyjít na 7 - 8 kusů) a můžete podávat. Ozdobte čerstvým ovocem, medem nebo bílým jogurtem.