Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Jablečno-skořicové cookies

  • Čas pečení45 minut
  • Čas přípravy
  • 1 porce
recipe image Jablečno-skořicové cookies

Ingredience

  • 1/2 rostlinného tuku Hera
  • 1 hrnek cukru
  • 1 vejce
  • 1 lžička kypřícího prášku
  • 2 nastrouhaná jablka
  • 2 hrnky hladké mouky
  • 1 lžička skořice
  • 2/3 hrnek hrozinek
  • špetka citrónové kůry
  • 1 hrnek mletých vlašských ořechů
  • špetka soli
  • špetka mletého hřebíčku
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

  1. Předehřejte troubu na 180 °C. Smíchejte jednotlivé ingredience a na závěr do hmoty přidejte hrozinky, jablka a ořechy. Pokud se vám to zdá příliš měkké, dejte hmotu zchladit do ledničky na 15 minut. Potom těsto pomocí lžičky pokládejte na plech vyložený pečícím papírem. Pokládejte je tak, aby měli mezi sebou dostatek místa, protože se těsto na plechu rozteče. Pečte cca 12 minut. Nechte vychladnout. ( cca 48 ks )