Tatranková bábovka s jablky

50 Děkujeme za hodnocení!
snadná
Uložit Recept je nyní uložen

Seznam ingrediencí

Jak se připravuje?

  • 3 celá vejce
  • ¾ hrnku cukru moučka
  • ¾ hrnku oleje
  • asi ½ hrnku mléka
  • 2 a půl hrnku nahrubo nastrouhaných jablek
  • 1 hrnek hladké mouky
  • 2 hrnek polohrubé mouky
  • 1 prášek do pečiva
  • 1 nastrouhaná tatranka
  • 1 polévková lžíce kandovaného ovoce nebo rozinek

  1. Celá vejce našleháme v misce s cukrem.
  2. Postupně zašleháváme ostatní suroviny, vše důkladně promícháme.
  3. Těsto vlijeme do vymazané a hrubou moukou vysypané bábovkové formy.
  4. Dáme péct na 170 °C asi 50 minut.
  5. Po upečení vyklopíme a pocukrujeme.
  6. Tip: Zkuste bábovku polít čokoládovou polevou, je také vynikající.
  7. Kdo má rád vláčné bábovky, na 100 % si pochutná.

Teplota Žádný

Slané tyčinky ze sójové mouky

54 Děkujeme za hodnocení!
45 - 60 min.
snadná
Uložit Recept je nyní uložen

Koláč s kokosovým sněhem

54 Děkujeme za hodnocení!
> 60 min.
snadná
Uložit Recept je nyní uložen

Studentský věnec

53 Děkujeme za hodnocení!
30 - 45 min.
snadná
Uložit Recept je nyní uložen

Úplně jednoduchý koláč

61 Děkujeme za hodnocení!
15 - 30 min.
snadná
Uložit Recept je nyní uložen