Štola pro sváteční dny

45 Děkujeme za hodnocení!
snadná
Uložit Recept je nyní uložen

Seznam ingrediencí

Jak se připravuje?

Těsto:

  • 150 g HERA
  • 200 ml mléka
  • 100 g cukru
  • 1/2 lžičky soli
  • 70 g mandlí
  • 100 g rozinek
  • 50 -100 g kan. ovoce
  • 5 lžic rumu
  • 1 van. cukr
  • 500 g polohrubé mouky
  • 1 čerstvé droždí

  1. Oloupané mandle nahrubo nakrájíme, hrozinky a ovoce namočíme do rumu den předem.
  2. Těsto necháme kynout v domácí pekárně.
  3. Hotové těsto rozdělíme na 2 díly a vytvarujeme 2 štoly.
  4. Necháme je 35 min.
  5. kymout na plechu a pečeme cca 40 min.
  6. na 170 °C.
  7. Ještě horké štoly potřeme herou a zasypeme cukrem.

Teplota Žádný

Škvarkové cukroví

59 Děkujeme za hodnocení!
15 - 30 min.
snadná
Uložit Recept je nyní uložen

Jogurtový moučník s kiwi

33 Děkujeme za hodnocení!
45 - 60 min.
snadná
Uložit Recept je nyní uložen

Výborná jablíčková buchtička

29 Děkujeme za hodnocení!
45 - 60 min.
snadná
Uložit Recept je nyní uložen

Tradiční švédský koláč Ostkaka

27 Děkujeme za hodnocení!
15 - 30 min.
snadná
Uložit Recept je nyní uložen