Dobrota se zakysanou smetanou

13 Děkujeme za hodnocení!
snadná
Uložit Recept je nyní uložen

Seznam ingrediencí

Jak se připravuje?

Těsto:

  • 3/4 hrnu cukru (250 ml)
  • 2 vejce
  • 1 hrnek polohrubé mouky (250 ml)
  • 2 lžíce polévkové oleje
  • 1 prášek do pečiva

Náplň:

  • 4 lžíce cukru
  • 1 puding vanilkový
  • 500 ml mléka
  • 1 zakysaná smetana
  • 2 lžíce cukru
  • 1 skořicový cukr

  1. Ušleháme vejce s cukrem, přidáme mouku,olej,prášek do pečivo.
  2. Těsto vylijeme na menší pekáček nebo do menší zapékací misky a dáme do trouby na asi 7 minut péct, mezitím si uvaříme puding, kterým polijeme buchtu po těch 7 minutách a znovu vložíme do trouby a pečeme, dokud buchat není hotová.
  3. Pudink se nám propadne až dolů a nějaký zůstane i nahoře.
  4. Po vychladnutí ji potřeme zakysanou smetanou smíchanou s cukrem a navrch posypeme skořicovým cukrem.

Teplota Žádný

Bramborový koláč s borůvkami a malinami

13 Děkujeme za hodnocení!
15 - 30 min.
snadná
Uložit Recept je nyní uložen

Moravské koláčky s tvarohem a jahodou

12 Děkujeme za hodnocení!
45 - 60 min.
snadná
Uložit Recept je nyní uložen

Mramorový hruškový koláč

16 Děkujeme za hodnocení!
15 - 30 min.
snadná
Uložit Recept je nyní uložen

Koláč s jahodami

11 Děkujeme za hodnocení!
45 - 60 min.
snadná
Uložit Recept je nyní uložen